Blog

a sh DSC_0628

9

jun

KOSMO

0 Comment| 0 Likes

Torje Kosmo Karlsen aka DJ KOSMO avslutter årets Byfest i Idrettens Hus natt til søndag. Karlsen lover en fenomenal avslutning og byens beste stemning natt til søndag.

 

KOSMO spiller moderne elektronika. Tiestö, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, David Guetta, Martin Garrix og naturligvis Kygo, for å nevne de mest kjente.

  • Moderne remixa av gamle slagera ligg mæ også ganske nært. De som har vært på hockeykamp i Nordkraft Arena de siste åran har garantert fått et inntrykk av ka æ står for. Fordelen min e nok at æ generelt like usedvanlig mye forskjellig musikk. Byfesten e en folkelig festival med publikum fra 18 til evig. Det e utfordranes, men også ganske kult. Æ garantere at lørdag mellom 0130 og 0300 finner du ikke bedre stemning enn nettopp på Idrettens Hus, lover KOSMO.

 

Post a Comment